FORRYGENDE PÅSKEVEJR / TOLLES OSTERWETTER

– Vore to herlige retro-liggesole / – Unsere zwei schönen Retro-Sonnenliegen

Påskeferie i Pinjehuset. – Og med en mild østenvind og temperaturer helt oppe på 20 grader, måtte kaffen drikkes i de charmerende gamle liggestole. I Bjerregaard var sommertøjet kommet frem, og købmanden fik solgt en del is til barfodede gæster 🙂

Osterferien in Pinjehuset. – Und bei mildem Ostwind und Temperaturen bis zu 20 Grad musste der Kaffee in den charmanten alten Sonnenliegen getrunken werden. In Bjerregaard war die Sommerkleidung herausgekommen, und der Lebensmittelhändler verkaufte viel Eiscrem für Barfußgäste 🙂


 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s