INFO & FOTOS

Det hyggelige lille hus med den sorte træfacade, de hvide sprossevinduer og annekset bagved. – Købt i julen ’18. – Vi kunne simpelthen ikke stå for Pinjehusets charme 🙂

……….  AUF DEUTSCH ?? = HIER DRÜCKEN 🙂  ………..


BESKRIVELSE AF PINJEHUSET (Egen tekst fra lejeannoncen):

“Et rigtig dejligt 4+2 personers træhus fra 1976 med anneks og udestue, beliggende på skøn uforstyrret naturgrund omkranset af fyrretræer, som skærmer for både indkig og vind. Huset ligger på Bjerregaards sydligste stikvej lige ved skoven og det fredede hedeareal og med kun 700 m til både det fantastiske Vesterhav, Ringkøbing Fjord og den velassorterede købmand. En helt unik beliggenhed, som sammen med den sorte træfacade, de hvide sprossevinduer og et det lyse plankegulv giver den helt rigtige sommerhusstemning. – I området er der optimal mulighed for badeture, vandreture, lystfiskeri, surfing, golf, mountainbiking, kulinariske oplevelser, shopping eller bare at nyde stranden, skoven, huset og solen…”

“Huset indeholder en hyggelig og velindrettet opholdsstue med brændeovn (incl. børnesikring), gratis 100 MB internet og 20 TV-kanaler (ex. DR1, TV2, TV3, KANAL 4, KANAL 5 osv, samt 10 tyske, svenske og norske), Netflix, Youtube-TV, DVD, Wii, Bluetooth højttalere, radio og mange bræt- /puslespil. Sovepladserne er fordelt med stor dobbeltseng i soveværelset, to enkeltsenge i værelset og 1 dobbeltseng i det lille anneks. Det charmerende hus byder desuden på et velfungerende køkken med opvaskemaskine, nyrenoveret toilet/bad med gulvvarme samt en herlig lys udestue med komfortable møbler, bordfodbold og en daybed. Der er barnestol, barneseng, sandkasse og gynge til rådighed for børnene, ligesom der på de brede træterrasser forefindes to sæt havemøbler samt grill. Det meget indbydende sommerhus vil naturligvis være opvarmet ved ankomst, og er i øvrigt blevet energioptimeret i 2019 med varmepumpe, super-lavenergiruder og efterisolering for reducering af elforbruget”.


– Hus-navnet er der ikke nogen som kender historien bag…? En “pinje” er dog en art grantræ, og grantræer, – dem har vi en del af. – De er “ansat” som vindskærme 🙂
– Det ægte fladkronede europæiske Pinjetræ som vi får både pinje-kerner og bark fra.
– Det er almindelige danske grantræer som “omfavner” Pinjehuset på den “svenske-agtige” skovgrund. – Et par små ægte mini-Pinjer har dog fundet plads ved huset….
– Det super hyggelige soveværelse med den store 180’er dobbeltseng, der – ligesom enkeltsengene i værelset og dobbeltsengen i annekset – er af rigtig god kvalitet.
– Vejret er naturligvis ikke altid lige godt, men naturen er fascinerende i alle udgaver. – Her et ganske dramatisk foto taget fra klittens top, på en vindmæssigt “frisk” dag … 🙂
– Områdets absolutte hovedattraktion er den dejlige strand og det vilde Vesterhav ♥

……….  AUF DEUTSCH ?? = HIER DRÜCKEN 🙂  ………..


 

Advertisement

* Velkommen til PINJEHUSET – Vores lille sorte perle ved det fantastiske Vesterhav. Siden handler om stort og småt fra sommerhuslivet i Bjerregaard, og vil guide og inspirere vore gæster til et dejligt ophold i Pinjehuset… ————————————— *Willkommen im PINJEHUSET – Unsere kleine schwarze Perle an die schöne Nordsee. Die Seite beschreibt sowohl gross als auch klein über das Dänische ferienhaus-leben, und dient dazu, unsere Gäste zu inspirieren und zu helfen um den besten Urlaub in Pinjehuset zu bekommen. (Sorry für mein Deutsch.!..)

%d bloggers like this: