EN TOTALT REN STRAND / GANZ SAUBERER STRAND

– I Bjerregaard er stranden ren! – Sauberer Strand im Bjerregaard

Der er meget fokus på plastaffald i naturen i øjeblikket. På Bjerregaard strand ser man ofte husejere og gæster samle affaldet op. – Dermed sikrer de – sammen med vores strandfoged – en smuk ren strand. – Præcis som vi kan lide den 🙂

Im Moment konzentrieren der Welt sich sehr auf Plastikmüll in der Natur. Am Bjerregaard Strand sieht man ganz oft Gäste und Hausbesitzer, die den Müll sammeln. – Damit sorgen sie – zusammen mit unserer Strandvogt – für einen schönen, sauberen Strand. – Genau so wie wir es lieben 🙂


 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s