HAVET OM EFTERÅRET… / NORDSEE IM HERBST…

 Om efteråret er der ofte godt med knald på Vesterhavets bølger – ganske fascinerende. En tur på Bjerregaard Strand i November giver frisk luft, frihedsfølelse og godt med ilt til hjernen. – Det kan da kun være sundt for krop og sjæl 🙂

Im Herbst sind die Wellen der Nordsee oft gross und wild – SEHR faszinierend. Ein Spaziergang am Bjerregaard Strand im November bringt frische Luft, Freiheitsgefühl und viel Sauerstoff zum Gehirn. – Es kann nur für Körper und Seele gesund sein 🙂


 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s