BLÅBÆRALARM! / BLAUBEERENALARM!

Så er det lige op over at Pinjehusets blåbær er ved at være spiseklare, og naturligvis kan vore gæster spise alle dem de kan. – Så der er rig mulighed for at få en flot blå farve både i munden og det halve ansigt. – Velbekomme… 🙂

Fast sind die Blaubeere von Pinjehuset essfertig, und natürlich können unsere Gäste alles essen, was sie können. – Es gibt also jede Menge Möglichkeiten, sowohl im Mund als auch im halben Gesicht eine schöne blaue Farbe zu bekommen. – Guter Appetit… 🙂


 

Advertisement

2 thoughts on “BLÅBÆRALARM! / BLAUBEERENALARM!”

  1. Ja ja men fuglene er altså meget sultne efter blåbær også, så spørgsmålet er om det skal noget net henover 😀

    Sendt fra min iPad

    Den 13. aug. 2019 kl. 19.27 skrev PINJEHUSET <comment-reply@wordpress.com>:

    ULFISK.COM / PINJEHUSET.COM posted: ” [♥] Så er det lige op over at Pinjehusets blåbær er ved at være spiseklare, og naturligvis kan vore gæster spise alle dem de kan. – Så der er rig mulighed for at få en flot blå farve både i munden og det halve ansigt. – Velbekomme… 🙂 [♥] Fast sind “

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s