STRANDINGSGULD PÅ VÆGGEN…/STRANDGUT AN DER WAND

Vores fine strandfund fungerer nu som hylde i værelset, – det må da være bæredygtigt genbrug 🙂 – Pallen er i øvrigt af samme mærke og farve som dem vi så på havnen i Ponta Delgada, Azorerne i sommers. – Vesthavet leverer alt lige fra fantastiske oplevelser til fin brugskunst!

Unsere schönen Strandgut fungieren jetzt als Regale im Raum, – das muss nachhaltiges Recycling sein… 🙂 – Die Palette hat ubrigens die gleiche Marke und Farbe wie die, die wir im Sommer im Hafen von Ponta Delgada,  Azoren gesehen haben. – Die Nordsee bringen alles von fantastischen Erlebnissen bis zur großartige Gebrauchskunst!


 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s