SOMMER: LÆNGSEL / SEHNSUCHT: SOMMER

♥…… Når vi opholder os i dette lille hyggelige sommerhus, tænker vi tilbage på de mange  gode ferier vi har haft på vestkysten, – altid som lejere, – men nu HAR VI VORES HELT EGET HUS! – og vi er bare SÅ tæt på Vesterhavets fascinerende og fantastiske bølger !!!
– Vi ser frem til masser af sand og saltvand mellem tæerne 🙂

♥……. Wenn wir im diesen gemütlichen Häuschen sind, denken wir zurück an unsere viele fantastischen Ferien an der Nordsee. – Immer als Mietern – aber jetzt: WIR HABEN UNSEREN EIGENEN HAUS!, – und SO nah an die faszinierende und wunderschöne Wellen der Nordsee !!! – Wir freuen uns auf Viel Sand und Salzwasser zwischen den Zehen 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s