STRANDINGSGULD / “GOLD” AUS DER NORDSEE

Vi var – som altid – en tur på stranden i weekenden (vandet var med “hele” 16 grader herligt til en badetur… 🙂 ), og på den ellers altid så rene strand, lå dette flotte stykke strandingsgods. Flot patineret af sand og det salte vand, og helt perfekt som hylde til værelset i Pinjehuset.
– Det er da genbrug når det er allerbedst!

Wir waren – wie immer – am Wochenende am Strand spazieren (das Wasser war mit 16 Grad herrlich für eine Badetour … 🙂 ), und im Sand lag dieses schöne Stück Strandgut. Wunderschön patiniert von Sand und Salzwasser und perfekt als Regal für das Zimmer im Pinjehuset.
– Recyckling von seiner besten seite!


 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s